Oud en Nieuw in Pakistan

Na een fantastische week in Pakistan is het nieuwe jaar 2014 aangebroken. In Pakistan is het al 12 uur geweest en in Nederland is het 8 uur. Wat gebeurt er momenteel in Karachi (stad in Pakistan)?

Allereerst blijf ik veilig thuis. In dit land viert men de jaarwisseling op een gevaarlijke manier. Er wordt hier haast geen vuurwerk afgestoken, in plaats daarvan wordt met pistolen in de lucht geschoten. Er wordt met pistolen in de lucht geschoten. Je kan je wel voorstellen dat als mensen massaal in de lucht gaan schieten, dat al deze kogels weer naar beneden zullen vallen. Op deze manier vallen elk jaar gewonden en doden. Levensgevaarlijk dus.. Bizar, maar de mensen zijn onverantwoordelijk hier.

In het verkeer hebben veel mensen hun eigen regels gemaakt. Wonderbaarlijk gaat het in de meeste gevallen goed. Als je auto wil rijden dan moet je asociaal zijn. Met dit gedrag gaan de mensen het nieuwe jaar in. Veel mensen gaan richting het strand, want daar vindt het nieuwjaarsfestival plaats. Om daar te komen is al lastig. Het verkeer richting het strand staat zo wat stil. De mensen die in de buurt van het strand wonen, kunnen niet eens thuis komen, vanwege de lange files. De politie heeft bepaalde wegen ook afgesloten.

Kortom, allemaal redenen om veilig met mijn familie thuis te blijven 🙂 Alvast een fijne jaarwisseling voor de mensen in Nederland!

2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s