About saaahhaar

Hartelijk welkom op mijn blog! Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik schrijf graag over mijn studie, (persoonlijke) ontwikkeling, onderwijs en kennisdeling. Be the change in the world and  be inspired by experiences.Inspire (1)

Studie & Toekomst
Op dit moment studeer ik met plezier Bedrijfskunde Management Economie & Recht (BKM) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit in mijn laatste studiejaar. Ik loop stage bij de gemeente Zaanstad als P&O medewerker (Personeel & Organisatie) en regelmatig schrijf ik hierover.

In mijn tweede studiejaar heb ik een extra programma binnen de HvA gevolgd, namelijk Creatief Schrijven. Dit programma heeft mij geïnspireerd om te gaan bloggen. Door middel van deze blog deel ik graag mijn ervaringen en inspiraties. Vorig jaar heb ik voornamelijk artikelen geschreven over mijn minor: ‘een baan in het onderwijs.’ Tevens heb  ik een honours-traject kennismanagement gevolgd en afgerond. Ben je benieuwd naar dit traject? Klik dan hier.

About me!
Ik ben tweetalig opgevoed, namelijk Nederlands & Pakistaans. Vroeger heb ik veel gereisd en heb ik Engels snel opgepikt. Ik ben gezegend met een liefdevolle moeder, die mij alles over het leven heeft bijgebracht. Zij zal dan ook altijd in mijn hart blijven<3

De afgelopen vijf jaar heb ik veel mee gekregen. Na het succesvol afronden van het vmbo ben ik de havo gaan doen. Na mijn havo begon ik met de opleiding Bedrijfseconomie. Maar na een halfjaar wilde ik niet alleen met cijfers bezig zijn. Om deze reden ben ik overgestapt naar de opleiding BKM. Naast mijn opleiding ben ik geïnteresseerd in het onderwijs. Vrienden kenmerken mij als sociaal, spontaan en altijd bereid om te helpen. Naast mijn studie heb ik het altijd leuk gevonden om bezig te zijn met verschillende nevenactiviteiten zowel op de HvA als op mijn werk. Daaruit haal ik de meeste energie. Daarom is mijn advies: ‘Maak optimaal gebruik van de kansen die je in het leven krijgt aangeboden’. Volg je hart en doe waar jij gelukkig van wordt.

Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen kan je mij mailen: sahaarahmed12@gmail.com
Of volg mij via twitter @saaahhaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s